Teenyears -
Forside Add meg Om meg Kontakt

FRIDAYHERREGUD KOR HERLIG!!! DET ER SNART FREDAG, OM BARE 1 TIME!!!!

Sitter å bare venter på at klokken skal bli halv tre, sånn at jeg kan ta helg. Siste timen vi har i naturfag, som alltid varer L - E - N - G E. 
Etter skolen må jeg bare kjappe meg bort til busstoppet, og ta nesten buss til Karl. Der fiksing av hår, sminke og kjole, og neste stopp julebord. Skal prøve mitt beste i å ta litt bilder, men kan ikke love noe. Siden jeg ikke har noe form for kamera, null iPhone eller digital/speilreflekskamera.... 

 

- Line<3

 • Prøv mascarainnovasjon - Max Factor.  Hei.

  Blogg.no samarbeider med Max Factor om å dele ut den nye mascaranyheten deres, Clump Defy.
  Med å melde deg inn >her< og være med i trekkningen. Kan DU være en av de 200 som får prøve. 
  Lykke til. 

  Jan Thomas sin mening om mascaraen:
  "Volum mascara har nesten alltid vært ensbetydende med klumper. Noen bedre enn andre, men stort sett blir det noen klumper. Det å unngå klumper fullstendig har vært litt som "defying gravity", med andre ord umulig. Helt til nå! Denne nye mascaraen er unntaket. Jeg har aldri sett noe lignende og hemmeligheten ligger i kosten. Dette er magi. Volum uten klumper er mulig!
  Bare en ting, ikke stol blindt på meg, men finn ut for deg selv. Du kommer til å se lyset du også. Dette er verdens beste og eneste i sin sjanger!!" 

  Håper virkelig jeg får muligheten til å prøve den.
   

  - Line

 • Stikkord:

  Null motivasjon + meg = null blogging.  Hei!

  Som dere ser på overskriften, så har jeg da null motivasjon...  Sitt med åpne innlegg hele tiden, skriver og slettet.
  Ellers er det bare "open office" jeg har åpent, der skolearbeid foregår for det meste.


   

  Jeg kjenner virkelig at det skal bli god med helt, og bare kjenne helgfølelsen. Og planer for helgen er selvfølgelig lagt!!
  Imorra skal jeg på julebord med kjæresten min, ilag med masse andre koselig folk. Kjenner at jeg gleder meg til å pynte meg og spise god mat ;D. Og på lørdagen blir det kosekveld/twilight - maraton, med kjæresten da å. Så jeg ser virkelig fram til helgen!
  ... Men MÅ først komme meg unna det siste skolearbeidet som vi har, heldigvis ikke så mye. Kanskje lurt å få alt unna, før man kan kose seg.

  Nå snart er vi ferdig på skola, og kan dra hjem. Ælska virkelig torsdager, ferdig kl 13.30!!! Også har vi noe som heter PTF, kanskje tjill. 
  Idag i PTF så har vi hadd fotpleie, der vi har pleiet føttern til hverandre. Gratis fotpleier!
  Så burde skrive ferdig logg og levere, sånn at jeg kan dra til Karl.

   

  Nu skal det jobbes, blogges<3

  -Line

 • That body.

  - Line<3

 • Noe nytt:  Hei Hei

  Vært utrolig flink til å blogge i det siste, virkelig... Jeg har ikke hadd noe tid, og null tilgang til PC. Så skal fortelle litt om hvordan dagene har vært, fra lørdagen til nå.

  På lørdagen så hadde jeg bursdag, og hadde en kjempe fin dag. Startet dagen med å få roser og brownis hos mamma, og åpne pakke ifra Gudmor og mormor&morfar.
  Kan legge ut bilde av gavene når jeg kommer hjem, siden jeg ikke er hjemme.


  Lørdagen:

  Etter å fikset meg ferdig, dro jeg til byen. Der jeg vandret litt aleine i 5-10 min til jeg gikk til Bu ? Hu tattoo, der Karl skulle komme etterhvert.
  Fikk da hull i navlen, noe som jeg har ønsket meg lenge. Trodde at det skulle gjøre noe j***lig vondt, men hull i ørene var verre.
  Da hullet var tatt, gikk vi tilbake til glasshuset ? Koch. Gadd ikke å være så lenge i byen, så jeg og Karl dro hjem til meg. Men var bare en lite tur hjemme hos meg å spiste pizza, siden vi dro til Inga.Fikk både gave og en søt video hos henne, bilde kommer seinere av gaven. Så var det videre igjen, og rett til Karl. Gjorde ikke akkurat så mye den dagen, slappet mest av.
  Søndagen:
  Sto opp tidlig, og dro oppover til Karl. Fikk litt forsen gave hos, og bilde kommer ente idag eller imorra. Dagen gikk ganske fort, og ble veldig kjedelig. Så vi bestem oss da for å kjøpe kebab og dra til meg, og se film. Vi ente opp i sofaen med hver sin kebab og så « Finaly Desination 5». Så var dere bare å kjøre Karl hjem igjen, og rett på Stamina HOT.

  Og idag har jeg vært noe sinnsykt trøtt på skolen, dno why. Etter skolen dro jeg og Inga til City Nord, og var ilag med to jenter. Kjøpte faktisk bare milkshake og Music Angel idag, flinke mei.  - Line

 • Blogges.  Hei.

  Har litt dårlig tid,nå for tiden... Blir sikkert å blogge ut i uka, om hva som har skjedd. 

  - Line<3

 • Anbefalte serier.
  Snooki and Jwoww:
  Sykt bra seriere! Nå for tiden er det ikke mange episoder, kommer flere etterhvert. I denne serien skjer det mye rart, drama, romatikk og humør.


  How I meet your mother:


  Jersey Shore.


  Awkward.


  Desperate housewives

  Q? - ser du på noen av disse?
  - hvordan serier følger du med på ?

  Line<3 

 • Miniinthebox - ønskeliste.  >HER<


  >HER<


  >HER<


  >HER<


  >HER<

   


  >HER<
   


  >HER<

  Q? - syns?
  -Line<3  • You will always be in my heart.  Verdens fineste smykke. Fått det hos værdens beste kjæreste.

  -Line<3

 • Flinke mei..  God morgen.

  Jeg ankom nettopp skolen, etter å hadd en dårlig morgen. Våknet i morgest å hadde sinnsykt vondt i magen, så jeg sov 30min lengre.
  Etter jeg sto opp, spiste og fikset jeg meg.
  Tok meg god tid. Stekte meg pannekaker, og så på "Snooki and Jwoww". 

  Da jeg skulle gå nedover så var det MASSE elgespor over alt, så var pissredd... Hater virkelig tanken på at det er elg som går rundt der jeg bor.
  Pluss så måtte jeg løpe nedover til bussen, mens det var is over alt. Noen ganger skulle jeg ønske bodde nederst, sånn at jeg kunne gå rett ned og rett opp.  
  Fiiin

  -Line<3

   

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012

  Teen Years - Line Olsen

  Jeg er 15 år gammel jente fra Bodø. Stor Justin Bieber fan, bare elsker han og musikken hans. På denne bloggen skal jeg egentlig bare skrive om mitt normale "teenyears", hverdagene osv. Kommer noen ganger bilder, hvis jeg har tatt noen. Kontakt: Instagram: liine96 twitter: liine96 mail: line-hug@live.com

  Kategorier


  It Is In The Teenage Years That We Learn Blogg MeWant - Clothes

  Arkiv


  Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012

  Siste innlegg


  Marengs God morgen... Try - P!ink Get that body? Work for it! E æ våken? Tar det rolig! Musikk. Once Kidrauhl, forever Kidrauhl. One year, baby. Fravær.

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits