Teenyears -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Skole lei?Hei.

Nå sitter jeg på skole, og er nettopp ferdig med å ha engelsk. Kjenner at jeg er litt små lei av skole allerede, ikke så positivt. Men er ikke lei av arbeidet, siden vi ikke har begynt.. men er så lei av lange dager.
For å si det sånn, vi starte kl 8.10 og er ferdig kl 15.30. Føler at dagene er virkelig lange...
Men blir sikkert bedre når vi kommer godt i gang, da tiden bare flyr vekk. Pluss jeg er dritt lei av å bare høre på prating.

Egentlig ganske tjill å ha skole-pc. For da kan jeg skrive på bloggen osv. love it<3. Enda noen minuet til neste time er, så stikker ned i kantina en tur ;pp

-Line<3

 • &gt;school next  Da gjør man seg klar til andre skoledag! Skoleåret er virkelig startet nå, og trives så langt.

  Tenkte jeg skulle bare slenge inn ett innlegg, for jeg hadde litt tid. Men må nå løpe bortover til Ingebjørg, så blogges!

  -Line<3

 • Første skoledag - Vg1.  Hei.

  Sitter å små gleder meg til første skoledag på vg(vidregående). Gleder meg til å se hvem jeg kommer i klasse med osv, og starte på ett nytt skoleår.
  Jeg skal gå på Helse og Sosial.

  Det er fantisk mange av venner og folk jeg kjenner, som også skal gå der. Noe som jeg er kjempe glad for.
  Så jeg burde egentlig legge meg tidlig i kveld, siden jeg skal opp tidlig imorra. Så til dere som skal starte ett nytt skoleår, lykke til<3.

  -Line<3

 • like, WTF?  Hei.

  Da har bloggingen min vært totalt ræva, siden jeg ikke har giddet. Så beklager for det...
  Men siden jeg har litt tid før jeg skal legge meg, slenger jeg inn ett innlegg.

  Har egentlig ikke gjort så mye i det siste, vært ilag med venner og kjæresten min. Herlig.
  Litt rart egentlig å tenke på at det er 3 dager til skolestart, og til at jeg starte på vidregående !!!! Kjenner at jeg båder gleder og gruer meg, kommer sikkert til å gå helt fint.

  Igår så var jeg hele dagen hos han Karl, og bare slappet av. Jeg er en person som liker å komme til folk i 7-8 tiden, og bare sove videre der.
  Ut på dagen ble Karl syk... En god kjæreste som jeg er, tok jeg selvfølgelig vare på han. Løp til å med ned til butikken, for å kjøpe is til ha. Den følelsen når man tar godt vare på den person som man elsker, HAPPY. Får bare håpe at han er i god nok form til å dra på kino imorra, skal se Ted.
  Men jeg er egentlig rimlig trøtt, så legge meg nå...

  Natta<3
  -Line

 • I love my new bag and shirt  Hei

  Igår så var jeg og mamma på fretex, og da fant jeg disse tingene :

  Ei kjempe fin skinnveske, med nagla. Merke en Daniel-Ray, og kosta 49-,

  Haha! Elsker Simpsons, og da elsker jeg denne sykt. Den kostet også 49-,

  Q?- Syns?
  -Line<3

 • The way you look, is the the meaning of life.  Legge veldig mye merke til at alle er for opptatte med hvordan man ser ut, at utseende ikke er "perfekt". Men man skal ikke dømme folk om hvordan de ser ut, men hvordan de oppfører seg.
  Hvis en jente eller en gutt ikke er helt perfekt, kan man ikke være ilag med han/hun da?? Den jenta eller gutten kan være en kjempe hyggelig person, men det vet jo man aldri.

  Ett innlegg ifra Klara Klok:

  Spørsmål:

  Hei:) Jeg er en jente på 14 år.
  Jeg har problemer med utseende mitt..
  Jeg føler meg som verdens styggeste !
  Hver dag så føler jeg en slags trang til å se meg i speilet, for å se om jeg virkelig ser sånn ut..
  Jeg orker ikke mer! Venninnene mine er så pene, jeg er stygg! De sier det ikke, men jeg vet at de tenker det..
  Det har jeg merket på de.
  Hva skal jeg gjøre.
  Når jeg leser på sånne ting, så er det liksom aldri noe om noen som er stygg. Og alle jeg er med og møter, er kjempe pene!
  Jeg bruker sminke, men jeg føler meg bare stygg og utilpasset!!
  Hva skal jeg gjøre?!

  (Selvutvikling)

  Svar:

  Hei jente på 14 år!

  Jeg synes det er trist å lese at du har slike meninger om deg selv og ditt utseende. Du skriver ikke konkret hva som gjør at du tenker sånn. Å synes at noe er pent eller stygg er jo en smaksak, men generelt er det nok slik at mennesker ikke er stygge.

  Hvis vi sammenligner med bildet som reklame og media viser, så vil de fleste av oss ikke nå opp mot det skjønnhetsidealet som vises fram der. Til det er vi for alminnelige. Heldigvis for det! Det er nok sånn at det er greit å være ganske vanlig selv om vi liker å se på skjønnhet. Å være en skjønnhet kan være ganske slitsomt, ikke minst fordi andre forventer at slike mennesker skal se skjønne ut uansett om de har en god eller dårlig dag.

  En annen sak er at mange av oss kan trives bedre med oss selv når vi vet at vi har utnyttet utseendet så godt som mulig. Det kan blant annet skje ved å bestille en time hos en hudpleier og lære noen sminkeknep eller bare hvordan man tar best mulig vare på sitt eget utseende. Kanskje du skal ønske deg en slik time neste gang du har bursdag?

  Dessuten handler dette mye om å lære seg å bli glad i seg selv og den man er. Du har sikkert hørt at skjønnhet kommer innefra, og det er ikke bare en floskel. Et blidt og hyggelig ansikt ser ganske flott ut, ikke sant? Hvis du synes dette er vanskelig, så øv deg på å si noen pent om deg selv i stedet for å se etter noe negativt. Det hjelper faktisk hvis du øver deg. Andre trenger ikke en pen venninne, men en god og hyggelig venninne!

  Lykke til! Hilsen helsesøster.

  Jeg syns at det er utrolig dumt, når folk begynner å kalle seg for stygg osv. Personer er ikke stygg. Det finnes stygge ting og ord, men ikke mennesker.

  Q?- Hva syns du om alt dette?

  -Line<

 • Bloggtips?  I NEED HELP!!

  Jeg som er sykt lite kreaktiv, så vet jeg ikke hva jeg skal blogge om... Så om jeg kunne fått tips, hadde det vært kjempe flott.
  F.eks. alt fra spørsmålsrunde til noen andre blogg greier.

  Men kom med forslag!!!

  -Line<3

 • Jaden Smith - HOT

 • New In:


  Bik Bok - 2 for 29,-

  Bik Bok:  29,- tilbud

  Volt: 49,-

  Bik Bok: 99,- tilbud

  Q?- Syns?

  -Line<3

 • Resultat - Håret
  FØR^


  ETTER:^ (litt dårlig lys...)

  Q?- Syns?
  -Line

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012

  Teen Years - Line Olsen

  Jeg er 15 år gammel jente fra Bodø. Stor Justin Bieber fan, bare elsker han og musikken hans. På denne bloggen skal jeg egentlig bare skrive om mitt normale "teenyears", hverdagene osv. Kommer noen ganger bilder, hvis jeg har tatt noen. Kontakt: Instagram: liine96 twitter: liine96 mail: line-hug@live.com

  Kategorier


  It Is In The Teenage Years That We Learn Blogg MeWant - Clothes

  Arkiv


  Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012

  Siste innlegg


  Marengs God morgen... Try - P!ink Get that body? Work for it! E æ våken? Tar det rolig! Musikk. Once Kidrauhl, forever Kidrauhl. One year, baby. Fravær.

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits