Teenyears -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Belly Button Piercing.Q? - Syns?
- Line♥ • Skoleflink, kanskje det?  Har sittet en stund nå med pcen på fanget, og musikken står på. Selv om jeg er syk, har jeg fått gjort litt skolearbeid. Så nå ligger jeg iallfall ikke bak, sånn at jeg ikke trenger å stresse med noe. Ting som skal levers neste uke, er allerede ferdig!! Fått gjort litt engelsk, norsk og helsefremmende arbeid. Men siden mange av bøkern mine ligger enda igjen på skola, finner jeg ikke alt jeg trenger... 

  Idag ble jeg hjemme, sånn at jeg ikke smitter de andre i klassen min. Men håper på at jeg kommer meg på skolen imorra. Heldigvis er det snart fredag og helg igjen, HERLIG♥
  Hvis jeg gidder seinere idag, vurderer jeg å skrive om hårbørsten " Tangle Teezer". Det er bare hvis jeg gidder og det blir tid, noe jeg håper på. Da kommer enten det innlegg idag eller imorra, får se.

  - Line♥ 

 • Believe Acoustic - syk blogger.  Heihei! 

  Dere som er beliebere vet sikker hva som kom ut idag, nemlig Believe Acoustic. Fikk heldigvis kjøpe det før jeg dro på skola, ble en bra start på dagen. Stemmen hans blir bare bedre og bedre, iallfall når det er akustisk. Albumet koster 85,- på iTunes, og har 11 sanger. Anbefaler alle sammen i å kjøpe albumet hans.


   

  Og en av grunnene til at jeg ikke blogger noe før nå, er pågrunn av at jeg er syk... Våknet i morgest å hadde sykt vondt i magen, men prøvde å dra på skola. Var sikkert bare der i en time, før pappa måtte komme å hente meg. Spysyka har truffet meg, verste jeg vet om. Har da ligget på sofaen i nesten hele dag, og bare prøvd å slappet av.Har for det mest bare sett på den nye favorit serien min, cake boss. Handler om et bakeri i New Jersey, og de lager spiselig kunst. Men håper jeg blir fort bedre, sånn at jeg ikke går glipp av skola eller ting som skjer rundt mæ. 
  Uansett om jeg er syk, må jeg få gjort litt skolearbeid. Sånn at jeg ikke henger etter, og får gjort siste innspurt.
   

  Får prøve å gjort lekse, blogges.♥

  Husk spørsmålsrunden >her<

  Q? - Er du syk?
  - Hva syns du om albumet?
  - Line♥ 

 • Spørsmålsrunde.  Hei

  Siden jeg ikke har noe spesielt å blogge om, tenkte jeg å starte en spørsmålsrunde. Blir ikke å svare på private spørsmål, eller spørsmål jeg ikke vil svare på. Men skal prøve å svare på det meste.
  Skal også prøve å svare via video. Kanskje litt på video og litt på innlegg. Starter spørsmålsrunden idag, og avslutter den neste torsdag.

  Spør i vei♥

   

  - Line

 • WeHeartIt - Klær.  Love it♥

  Q? - Syns?
  - Line♥ 


   


 • Tatovering  Hei.
  Siden jeg ikke har noe spesielt å blogge om, er dette bare ett random innlegg.

  Tatovering er noen jeg har tenkte legg på å få, og jeg ønsker meg det noen sykt.  Da jeg fylte 16år, ønsket jeg bare meg det. Men siden min mamma er veldig bestemt, må jeg nok vente 2år(2014). 
  Er egentlig litt lurt at jeg venter en stund, for da kan jeg få tenkt over det. Sånn at jeg ikke tatoverer noen tull eller noe som ikke har mening. 

  Hvis jeg skal tatovere meg, skal den/de bety noe. Har sett mange som har fått seg en eller flere, siden de var fin/tøffe/søte osv. Jeg vil ha en tatovering som har noe med vennene mine, familien min eller kjæreste (aldri en bestemt). Og noe jeg iallfall ikke skal ha, er navn. Hvis jeg skal ha noen form for navn, skal det være mamma, pappa eller ungene mine(?). 
  Her er noen jeg har tenkte på:

  Ha den på ringefingeren, ilag med giftering. Hvis jeg gifter meg da xD.


  NEI, skal ikke tatovere den pågrunn av Justin Bieber. Syns det mottoet er bare veldig bra,og gir meg en annen tankegang. 


  Syns sånne tatoveringer er så søte.


  Fugel 1: Familie.
  Fugel 2: Vennskap.
  Fugel 3: Kjærlighet

  Q? - Skal du ha tatovering? eller har du?

  - Line♥
   

 • Dip Dye + Koselig dag.  Hei alle søte♥

  Idag rett etter skolen dro jeg til Kjerstin (bestevenn), lenge siden vi hadde funnet på noe. Etter å slappet av og snakket litt, tok vi dip dye på håret mitt. Kjerstin hadde gjort det noen dager førr, ble nok litt jelly... Ble kjempe fornøyd med resultatet:


  Bortsett ifra å farget håret, har vi vært en liten tur på City Nord. Dro ditt siden Gulnaz kjedet seg litt på jobb, vi ble da sittende på Smak&Behag (cafe). Men det er alltid koselig, spesielt når man er ilag med gode venner. Også var Gulnaz en knupp å ga oss baguett, nam♥

  MAAAT!!!

  Men burde legge meg, skole imorgen... Blogges.

  Q? - Syns om dip dyen?
  - Line♥ 

 • Måndagsbarn.  Da var helgen over og jeg er tilbake på skolebenken, er ganske trøtt å. De flest har vel kanskje fått døgnrytmen sin på plass, mens min er enda ... ja! Så langt idag har vi hadde gruppearbeid, der vi skal jobbe med noen oppgaver. Selv om oppgavene ser enkle ut, er det vanskelig å finne svarene ... Og selve proskjekte handler om kultur. Heldigvis bare en time igjen!!! LYKKE

  Idag i matpause fikk jeg fikset litt på designet mitt, og liker det mye bedre nå! Før var det så rotete og rart, men nå er søtt og enkelt. Fant gratis designet >her<.  Skal se om jeg gidder å starte spørsmålsrunde denne uke, hvis jeg har tid. Og håper det blir svart på video. 
  Men burde gjøre siste innsats, blogges. ♥

  - Line♥

 • Marengs  Igår da jeg var hos Ingebjørg, lagde vi margens. Var kjempe godt, og veldig koselig. Mens vi laget de, satt lillebroren hennes å så på Pingu (søøøt).
  Alle marengsene ble vel vellykket, nam♥ De forsvant også veldig fort, siden jeg og Ingebjørg ælska dem. Ble også tatt noen bilder igår, here you go: 
   

  Syns?
  - Line♥

 • God morgen...  Til alle sammen.

  Våknet opp kanskje litt seint idag... Kanskje for at jeg overnattet hos Ingebjørg, blir alltid litt seint da. Vi har egentlig ikke gjort noe spesielt, utenat spist, sett litt på tv og tulla rundt.
  Gadd ikke å ta med pcen eller kameraet hit, ups. Men fikk heldigvis låne pc hennes, så ble ett innlegg idag. 
  Vi skal bare slappe av, og ta dagen helt med ro.

  Igår da jeg kom til Ingebjørg, fant vi de rareste videoer. Haha, noe vi alltid finner. Her er noen eksempler:


  0.47 - 0.49
  1.01 - 1.05
  1.12 - 1.15

   

  Ellers får alle sammen ha en fin dag, blogges♥

  -Line♥

 • Les mer i arkivet Januar 2013 Desember 2012 November 2012

  Teen Years - Line Olsen

  Jeg er 15 år gammel jente fra Bodø. Stor Justin Bieber fan, bare elsker han og musikken hans. På denne bloggen skal jeg egentlig bare skrive om mitt normale "teenyears", hverdagene osv. Kommer noen ganger bilder, hvis jeg har tatt noen. Kontakt: Instagram: liine96 twitter: liine96 mail: line-hug@live.com

  Kategorier


  It Is In The Teenage Years That We Learn Blogg MeWant - Clothes

  Arkiv


  Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012

  Siste innlegg


  Belly Button Piercing. Skoleflink, kanskje det? Believe Acoustic - syk blogger. Spørsmålsrunde. WeHeartIt - Klær. Tatovering Dip Dye + Koselig dag. Måndagsbarn. Marengs God morgen...

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits