Sommerkroppen 2013 - inspirasjon og kosthold. (Teenyears)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Sommerkroppen 2013 - inspirasjon og kosthold.Er det noe jeg virkelig brenner for nå, er det å nå målet  mitt! Og målet mitt er å få "sommerkroppen 2013", flatere mage, tynnere lår osv. 
I det siste har jeg vært litt sløv med å komme meg på stamina... :s ikke bra. Så i dette innlegget skal jeg skrive om hvordan jeg får inspirasjon, og hvordan kostholdet skal bli framover.

Inspirasjon: Inspirasjon får jeg over alt egentlig, facebook, instagram eller we♥it. På we♥it kan man finnet utrolig masse "fitspiration", tekst bilder, bilder eller treningstips. 
Hvis jeg finner ett bilde som virkelig inspirere meg, syns jeg treningen blir mye lettere å gjennomføre. 
Foreksempel:


Her om dagen dukket det opp en inspirasjon bilde, av Margrethe Skoglund. Bloggen hennes kan du finne >her<, der hun blir blant annet om å skrive om trening og kosthold. 
(Har fått tillatelse om å dele dette bildet på bloggen). 


Under bildet hadde hun skrevet: 
"Etter over ett halvt år med mindre godteri og brus, og masse trening så kan jeg faktisk helt ærlig si at jeg er stolt over kroppen min! Jeg har mistet treningsmotivasjonen flere ganger, men har alltid fått dårlig samvittighet når jeg ikke har vært innom treningssenteret på noen dager, haha! Så, jeg vil bare si, det er mulig å nå målet sitt, jeg har ikke nådd mitt enda, men med sunt kosthold og trening framover, så er jeg der snart. Det er mulig!"

Hun har gjort en utrolig bra jobb med treningen og kostholdet, hun blir på en måte ett forbilde. Etter hun hadde lagt ut det bilde, ble motivasjonen min iallfall mye bedre!!. 
Og hvis man ser på før og etter bildene, blir bare håpet bedre og bedre om å få "sommerkroppen 2013".

Kosthold:  

Jeg skal også begynne å spise mer grove bakevarer, drikke mer vann og spise usunt bare i helge. NÅ skal det virkelig skjerpes. 

Q? - Har du et mål å få "sommerkroppen 2013"??
- Har du noen tips?
- Og hvordan blir du inspirert?

- Line♥ 

 

 • 2 kommentarer


  Amalie L25.02.2013 kl.15:01

  Hvorfor trener du?

  Aldri før har det vært så mye fokus på kropp (og helse) blant unge som det er idag. Teksten din preges av et intents fokus på å ha den "beste" kroppen, altså sommerkroppen. (Tynnere lår og flatere mage? ) Fokuset er feil. Personlig syns jeg at trening skal være for å holde kroppen sunn og frisk, og ikke for å se best ut naken. Det at kroppen forandrer seg, at magen strammer seg og at lårene blir tynnere er bare et "pluss" og en slags belønning for strevet. Ikke misforstå meg! Jeg mener selfølgelig ikke at du skal slutte å trene eller at jeg oppfordrer til at folk ikke skal trene.. Jeg mener bare at det skal være for de rette grunnene at man bruker utallige timer på Stamina. (Det er selfølgelig en annen sak om man er i kategorien overvektig eller ekstremt fedme, for da er jo ikke kroppen sunn somsagt. )Tilbake til tema, du har en fantastisk fin kropp og en god helse fra før, så tren og spis sunt for å beholde den, så kommer tynnere lår og strammere mage som en bonuser og belønninger for strevet.

  Dette fokuset på å se sånn og sånn ut har jo tydelig satt spor på dagens unge, (kanskje deg?) og det er rett og slett ikke rart at mange ungdommer feks. ikke tørr å ha svømming eller å dusje med andre, når fokuset på å ha "perfekt" kropp er så stort.

  Alt jeg mener er bare at man må lære å elske kroppen sin slik den ser ut og trene fordi det er sunt og artig og gjør underverker for kroppen på innsiden også:) Ha en strålende dag videre, for det er kjempebra at du har satt deg et mål og lykke til med det!
  Teen Years - Line Olsen25.02.2013 kl.15:22

  Amalie L:
  Jeg er helt enig i at det er alt for mye fokus på kroppen når for tiden. Men jeg trener for å nå ett mål, og siden jeg syns det er gøy ;). Trening gir meg energi.
  Jeg tenker også veldig mye på livsstilen min, at den ikke går feil vei. Ønsker en sunt og godt liv ;)

  Skriv en ny kommentar

  hits