Gla dager. (Teenyears)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Gla dager.Hei. Er nok ei stund siden æ har blogg nu, men e pågrunn av skolearbeidet. Men nå har jeg endelig fått vinterferie, og kan slappe av. 
Og nå siden jeg hadde tid, tenkte jeg skulle skrive ett inlegg.


 Igår dro jeg og Ingebjørg til et kjøpesenter i Bodø som heter Koch/glasshuset, siden det var "Gla dager". Der det var noe sykt masse salg, pluss en gratis konsert. MGP jr. vinnerne sang, Marcus og Martinus. Var egentlig grunnen til at jeg og Ingebjørg dro til byen, hehe. Fikk tatt bilde ilag med dem, og fikk sett dem synge å. Sjarmerende små gutta. Har flere bilder, men har ikke overføringskabelen her. 

Bortsett ifra konsert, gikk vi litt rundt i butikkene. Men forelsket meg fort i en jakken og ett par sko på Bik Bok. Og snill og søt som mamma alltid e, fikk jeg kjøpt meg jakken og skoen. 
Men burde seriøst skjerpe meg med pengebruk framover nå, og spare mer. Ved tanken på at jeg skal flytte for meg selv en dag, og da kan jeg ikke mase på mamma om penger. 
Her er det jeg fikk kjøpt på Bik Bok: 

Orginal pris: 699,-. Men var på 30%, så den kostet 489,-. 

Samme med skoene. De kostet orginal pris: 699,-, men 30% av. De er Jeffrey Campbell look a like, syns iallfall æ. 
Er iallfall veldig fornøyd med kjøpet!! Og gleder meg til snøen e borte, sånn at jeg får brukt skoen. Jakken kan jeg bruke litt, siden det e enda e sykt kaldt i Bodø.


Q? - Syns?
- Line♥ 


 

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits